En midsommarnattskomedi

För den som gillar Hey Baberiba-gänget så har en ny svensk film premiär i sommar. Närmare bestämt den 31 juli. "Sommaren med Göran" heter den och det är Peter Magnusson som spelar huvudrollen som Göran. Även Christine Meltzer och David Hellenius kommer att ha en varsin roll i filmen.
Kan nog bli ganska roligt, galet & tokigt!


Bra vecka

Måste säga att det här nog kommer bli en mycket bra vecka.


- 4 dagars vecka (hoppas jag iaf, annars blir jag arg)

- Valborg på torsdag

- Det utlovas fint väder på Valborg, OCH på första maj

- Tobbes morfar ska ha 80års kalas (säkerligen med mycket gott att äta)

- Mitt födelsedagsfirande


Finns säkert fler trevliga saker att vänta, man vet aldrig vad som dyker upp!
Ciao!

Friday I'm in love

Härlig låt med The Cure! Passar så otroligt bra denna fredag med helgen på intåg om några timmar. Jag längtar sååå! Fint väder väntas också i helgen. Underbart!
Under dagarna som varit nu i veckan har jag kollat på klockan typ varje kvart och suckat över hur lång tid det är kvar tills jag får åka hem. Tiden har gått såå långsamt. Sen tänkte jag att jag skulle låta bli att kolla på klockan för att sen när man väl tittar bli positivt överraskad över hur lång tid som passerat, men det funkade inte. Trots att jag väntade i en evighet med att kolla på klockan så hade det ändå bara gått en halvtimme..*suck-pust-stön*

Men som sagt, idag säger jag: FRIDAY I'M IN LOVE!

Accentfärger

Varför ska det vara så svårt att välja en accentfärg till vardagsrummet? Vill ha en glad och uppmuntrande färg som ger rummet en extra "touch" men jag vet inte vad jag vill ha. Har testat grönt, turkost, lila men jag blir aldrig nöjd. Jag byter fan kuddar och gardiner som en annan byter underkläder :)

Andra dagen..

på jobbet nu. Vet inte om jag har nån kommentar om saken än så länge. Mycket kan diskuteras. Hoppas det blir bättre är allt jag kan säga just nu.

Wish me luck!

Twilight

Ja då har man sett filmen. Var den bra? Svar JAAAA! Så nu är det bara till att köpa sig lite böcker då kanske. Typiskt att jag har ont om cash.


Göteborg

Då är man hemma igen. Kom igår kväll. Vi hade en jättemysig liten Göteborgstripp med bra väder på tisdagen iaf. Vi bodde på Scandic hotell som låg ganska centralt. Måste nämnas att frukosten var gudomligt bra! På tisdagen blev det lite shopping iaf, kanske inte helt oväntat. Men inga kläder, utan det var inredning för hela slanten. Vi va in på Bolagret, vilket paradis! Skulle kunnat köpt maaaaassor med grejer men slutnotan blev ett par silvergrå gardiner med tillhörande kuddar och en målarduk uppspänd på ram 100*100cm. Ska nämligen försöka mig på att måla en tavla som ska hänga över soffan i vardagsrummet. Sen handlade vi även lite lampor, mer gardiner, och några fotoramar.

Slutsats: Fan va jag önskar att Uppsala hade ett större centrum med fler affärer!

ÄNTLIGEN!

Jag har fått jobb! Jihoooooo! Hoppas, hoppas, hoppas att det blir bra. Börjar om en vecka så det känns jättebra. Sååå skönt att slippa arbetsförmedlingen!
Imorrn följer jag med Tobbe ner till Göteborg på en liten jobbtripp. Vi ska bo på hotell, äta god mat och kanske hinner man med lite shopping också. Mysigt ska det bli iaf.

Ledighet

Ja, kul för alla arbetande människor som får vara lediga i nåra dagar nu. Måste kännas skönt. Och det är ju naturligtvis kul för mig också, att jag då inte är den enda som går hemma och drar.
Nej, inga sura miner för nu är det påsk. Och påsk betyder godis och andra onyttigheter. Några dagar där man kan trycka i sig sånt utan att ha dåligt samvete.

GLAD PÅSK!

Grattis

Idag är det min älsklings födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis Älskling!

Var finns en bänk när man behöver en?

Ville bara gå ut och sätta mig i solen en stund, men det finns ju ingenstans att sitta. Parkbänkar var är ni? Inte hemma på våran gata i stan i alla fall. Fick sätta mig på en gunga i lekparken *morr*

Va härligt..

..det var i lördags. En tvättäkta vårdag skulle man kunna säga. Drog på mig mina nya ljusblåa slitna jeans, ballerinaskor och skinnjackan och så tog jag och Tobbe en promenad ner på stan. Efter lite shopping satte vi oss på en uteservering, ett café, och åt varsin smörgås i solskenet. Vilken dag! Efter smörgåsen gick vi till Village och beställde två stolar som vi ska ha på balkongen. Så schysta! Å så beställde vi även en liten byrå som ska stå i hallen. Jag älskar nyckelhålen!


Typ såhär ser stolarna ut men de är lite större, lite bredare


Den svarta byrån med fyra lådor ska vi ha.

När vi promenerade hem sen tog vi en liten avstickare in på Statoil och köpte oss varsin glass. Årets första riktiga vårglass. Jag tog min gamla favvo som kom tillbaka förra året efter att ha varit borta några år - Cornetto Citron.
Det härliga vädret avslutades sen med en cider på balkongen. I solskenet förstås.

Glömde..

ju att visa denna underbara lampa som jag såå jättegärna vill ha. Problemet är bara att jag inte vet vart den ska hänga. Finns ingen riktigt bra plats för den. Men den är så himla tuff. Det är olika mönster på de tre "bollarna" och mönstren lyser upp så fint på väggen när den är tänd. Måste hitta en plats för den!



Priset? Över tusenlappen såklart :(

Lampor Lampor

Har kommit på att jag vill ha denna lampa från Mio i sovrummet. Den ger ett så härligt sken, perfekt sovrumskänsla!



Tråkigt bara att det är så dyrt med lampor. Håller nämligen på och kollar efter nånting att ha över soffbordet i vardagsrummet också. Men typ allt man kollar på går över 1000:- TRIST!

Invigningen

Igår var ju jag på invigningen av det nya IKEA-varuhuset. Kvart i tio stod vi utanför dörrarna och lyssnade till Tre Drag och Rongedal som spelade på scenen. När klockan närmade sig tio var det dags för den tradionella invigningscermonin, nämligen stocksågning. Varuhuschefen Freddy fick äran att såga itu stocken. Sen öppnades dörrarna och folket svämmade in. Det var ganska maffigt när man kom in. IKEA-personalen stod samlade längs med trapporna upp och sen på de olika våningarna vajandes med flaggor. Man kände sig som en riktig hollywoodkändis på röda mattan :)
Å det nya varuhuset var jättefint. Rymligt, luftigt och inspirerande. Bra betyg från mig.


IKEA

Idag är det invigning av det nya IKEA-varuhuset här i Uppsala som är tre gånger så stort som det tidigare. Och det näst största i Sverige. Ska jag dit? Svar: Ja! Har ju ändå inget bättre för mig så varför inte. 



Kör en uppdatering när jag är tillbaks för nu sticker jag dit.

RSS 2.0