Lite ljusare

I vardagsrummet står våra matsalsmöbler eftersom de inte får plats i köket. För ett tag sen fick jag ett infall att jag ville byta ut dem. Först mot en fåtöjgrupp, som en liten loungedel. Men sen övertygade älsklingen mig om att det kan vara bra med en större matplats eftersom att det är så trångt i köket. Då ville jag istället byta till ett vitt bord med några schyssta stolar. Men saker och ting kostar ju pengar.
Mina tankar föll då istället på att tapetsera om fondväggen. Jag har under en tid tyckt att det blir alldeles för mörkt vid det hörnet, plus att möblerna inte passar färgmässigt mot den väggen (stolarna bruna och väggen grå). Och att tapetsera EN vägg är ju inte en så stor kostnad.

Summasummarum: Ny tapet inhandlades i torsdags och hämtades och sattes upp igår! Å billig var den också, endast 269:- rullen.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Å va spännande! Nya tapeten såg riktigt fin ut. Hoppas man får se bilder på resultatet snart!:o) Vi funderar på att byta ut vårat matbord i vardagsrummet mot ett högblankt vitt och nya stolar. Men som sagt det kostar pengar men hoppas det blir av snart!



Kramkram

2009-09-19 @ 10:29:01
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com/
Postat av: Caroline

Haha, ja bättre att tas för yngre än äldre antar jag.=D Vi har oxå tänkt på det med att högblanka bord kanske är känsliga för repor. Vi såg ett på Jysk av alla ställen, billigt var det. Det är väl ingen vidare kvalitet men när vi kolla på det så provade jag att dra med diamantringarna mot skivan eftersom de brukar repa det mesta men vi såg inga märken fast jag tog i. Vi tänkte att det kommer nog bli märken i alla bord dyra som billiga, det tillsammans med att vi tröttnar fort på möbler så behöver vi inte köpa ett så superdyrt den här gången. Vårat träbord vi har nu är det repor i och de syns nog mer eftersom det blir ljusare i reporna. Får se hur vi gör! Ha det bra! Kram

2009-09-19 @ 20:25:57
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0