Lägenheten, del 2

Den här gången kommer lite bilder på sovrummet och kontoret. I sovrummet har de flesta förändringar skett ovanpå sängen med mina hundramiljoner kuddbyten :)




Just det..

Har ju glömt å berätta att jag och en kompis sticker till Bulgarien på tisdag och blir borta en vecka. Vi bokade en sista minuten lite impulsivartat förra helgen. Ska bli så skönt att komma bort ifrån allt ett tag, och bara sola, bada, dricka drinkar och ha det bra. Så jag hoppas verkligen att vi får sol i nåra dagar så man kan bli lite brun och fin inför den svenska sommaren.


Bilder: Fritidsresor


Har Ni några sommar/semesterplaner?


Veckans Inspiration

De här bilderna gillade jag. Va lätt det är att göra ett opersonligt och färglöst badrum till ett ytterst personligt och färgstarkt! Kakeldekor på väggen, nytt duschset, lite färg på duschdraperi och handdukar, ljuslyktor...å Voila!
Vill du läsa mer om förändringen,kolla här.


Bilder: Leva & Bo


Essence x 2

Det blev ingen Filippa K mugg igår, de hade inte fått hem några i andrasortering. Fanns i förstasortering men då endast i 2-pack och det vill inte jag ha.
Blev en ganska kort kväll för min del. Modevisningen var inte så mycket att hurra för, i alla fall inte för mig. Så jag gick därifrån och inväntade istället att de skulle öppna dörrarna till butiken. Och tur var det så man hann plocka det man skulle ha å ställa sig i kassakön för sen blev det proppat med folk.
Det jag fick med mig hem var 2 st Essence dessertskålar, den ena gratis då den ingick i goodiebagen man fick när man kom, och den andra för endast 99:-
Visst är den väl fin? Jag älskar Essenceserien!


IittalaOutlet-kväll

Lite senare ska jag iväg till Iittala Outlet på Design- och modekväll! Det blir modevisning, giveaways, shopping med fina erbjudanden och mycket mer. Det jag vet med mig att jag ska köpa är den nya Filippa K muggen. Måste ju addera den till min samling!





Trevlig onsdagkväll på Er!
KRAM


Doft av försommar

Igår var jag och min kusin och hälsade på vår mormor/farmor. Vi tog en liten promenad i det sköna vädret och plockade vårens sötaste blomma - Liljekonvaljen.
Den doftar ju så härligt, får mig att tänka på skolavslutningarna när man var yngre. Dock luktar denna bukett väldigt starkt, har de i vardagsrummet och det är nästan så jag måste ställa in de i ett annat rum när jag kollar på tv :) Men fiiiina är de!


Lägenheten, del 1

Tänkte att jag vid några tillfällen framöver kan visa lite bilder från de olika rummen i vår lägenhet. Eftersom det inte kommer att att komma några nya bilder så har jag plockat lite med det jag har.
Först ut är hallen, Välkommen!



Shopping

Söndagen har spenderats i goda vänners sällskap i Kista Galleria. Det har shoppats för fulla muggar. Fick denna lilla tripp i födelsedagspresent av mina vänner-resa, lunch och shoppingpengar. Jag var faktiskt den som handlade minst, men så är jag väl den som är i minst behov av nya kläder just nu.
Shoppade i allafall en jättesöt klänning, var lite skeptisk först när den bara hängde på galgen men när jag provade den så satt den som en smäck :)



Trevlig söndagkväll på Er!
KRAM


Strawberries

Något av det mest somriga måste väl ändå vara jordgubbar, och då allra helst svenska förstås. Lagerhaus har tagit fasta på detta härliga bär och kommer med massor av produkter som verkligen passar sommaren.


Bricka 79:-
Tablettask 8:-
Muffinsformar 100pack 35:-
Röd plastskål 19:-
Disktrasa 29:-
Bordstablett 19:-
Kökshandduk 35:-


Veckans Inspiration

Outdoors


Bilder: LivingEtc


Ute

Jag fortsätter lite på temat sommar. Värmen har ju sakta men säkert börjat smyga sig på och folk börjar längta ut i sina trädgårdar. Många har nog redan tagit fram sina utemöbler, en del kanske har fullt upp med att fräscha upp dom efter tiden i förrådet, andra står i valet att köpa nya. Jag får känslan av att det satsas mer och mer på utemöbler nu för tiden. Man vill verkligen ta vara på sommaren och utnyttja alla tillfällen som går att få sitta ute och grilla, sola, fika.. och det vill man ju då göra med snygga möbler :)
Jag måste säga att jag har fallit pladask för alla dessa rottinggrupper med mysiga fåtöljer. Gillar även möblerna på den översta bilden nedan. Schysst att ha ett så stort bord med plats för många gäster.


Alla möblerna hittar du på EM.


Balkongen

Jag som har gått och längtat efter vår och sommar så att jag kan göra fint på balkongen, plantera blommor och göra mysigt. I år hade jag tänkt mig vita pelagoner, blå lobelia och nån växt med lite limegrönt i.
Förra sommaren la vi trätrall på golvet istället för en grön heltäckningsmatta, och så satte vi upp en skena längs med ena väggen med svarta skira gardiner. Det blev verkligen ett lyft.
Utsikten från balkongen får man inte klaga på heller. Man ser Uppsala domkyrka!



Arbetssökande

Idag har jag varit på Arbetsförmedlingen och anmält mig som arbetssökande. För er som inte vet så har jag jobbat på min f.d sambos företag och i och med det som hänt så kan jag inte vara kvar.
Därför var det med blandade känslor jag idag tog mig till Ams. Känns tungt att än en gång vara arbetslös, men samtidigt skönt på det sättet att jag nu kanske kan hitta ett jobb som jag trivs med och tycker är roligt.
Men usch va deprimerad man blir när man kliver in genom tröskeln till detta ställe. Tror jag satt i två timmar och väntade på att få prata med en handläggare. Nej jag hoppas att jag har turen med mig den här gången och slipper vara anmäld så länge.



Mycket folk i Uppsala på Valborg!


RSS 2.0