LAT!

Just nu är stegräknartävlingen i full gång på mitt gamla jobb. Alla på kontoret har anmält sig. Det är nog tur att jag inte jobbar kvar där längre. Det skulle vara pinsamt nog att jag antagligen skulle vara bland de sämsta. Kan man vara mer lat än va jag är?


Jag är iaf glad att gympasäsongen har börjat. Två pass av denna vårtermin är avklarade. Jag tror det kommer bli en ganska rolig termin, vi ska köra varannan vecka motion och varannan vecka styrka. Jag behöver definitivt mycket av båda!
Den som leder stegtävlingen btw, har 37000 steg i genomsnitt per dag. Ja nä men jag går väl en extra sväng ut i köket oxå när jag ändå är påväg till tv:n...

Shopping Addiction

Jag trodde att jag kanske skulle stilla mitt shoppingbegär efter ett riktigt STOR-shoppande i förra veckan. Ja i alla fall för ett tag. Men inte då. Det bara kliar i fingrarna. Bäst att man håller sig på ett tryggt avstånd från lockelsen. Dessvärre ska jag ner på stan på måndag...undrar vad jag kommer hem med då?
Här är iaf några godbitar från mina senaste inköp. PKI-sjalen blev jag kär i på en gång, helt underbar. Den blåa klänningen tror jag kan bli en riktigt pärla när våren/sommaren anländer. Gillar de guldfärgade knapparna mot det ljusblåa.


Firar 10 år!

Något som jag har missat helt och hållet är att Iittalas serie Origo firar 10 år. I och med det har de tagit fram ett mönster som innehåller alla färger som Origos servis haft genom åren. Även om det inte riktigt är mina färger så gillar jag faktiskt mönstret. Lite annorlunda.


Men något jag ser fram emot med stora förhoppningar är Iittalas nyheter för våren. Äppelgrön & Purpur är färgerna som ska förgylla kivilyktor, marimekkoskålar, aaltovaser m.m.
Jag väntar med spänning!

RSS 2.0