Fotografier

För nån vecka sen beställde jag "riktiga" foton från Fuji. Bläddrandes i gamla fotoalbum insåg jag att jag inte hade ett enda riktigt foto sen jag fick min första digitalkamera - för 4 år sen. Väldigt tråkigt. Så därför tog jag tag i det och beställde en hel bunt med foton, närmare bestämt 112 st. Och albumet till alla dessa bilder har jag tänkt ska bli lite mer kreativt än ett vanligt med plastfickor som man bara sticker in bilderna i. Inhandlade nämligen lite pysselgrejer när vi var på semestern, typ scrapbook-prylar. Känns kul med ett mer personligt album och där man kanske lägger till lite text vid bilderna så man om 50år kanske kommer ihåg bättre när man sitter där och bläddrar :)

Dagens Ord: Kreativitet




Koll på tiden

Fick en ny klocka av min käresta igår. Hade gått och spanat lite på den tidigare å så när vi var in på klockaffären så sa han att jag kunde få den i present. Puss Älskling :)
Har varit sugen på en guldfärgad klocka ett tag och när jag såg den här i montern så stämde den ganska precis med den bild jag haft i huvudet.







Balkongen

Härom dagen gjorde vi slag i saken och fräschade upp balkongen lite grann. Vi inhandlade trallrutor som vi lade på golvet. Innan låg en mörkgrön matta, en typisk balkongmatta skulle jag vilja säga.
Resultatet: Riktigt snyggt! Det blev en helt annan känsla. Inbjudande och trivsamt.
Dessvärre finns ingen "före" bild så ni får endast se slutresultatet.








Kuddkrig

Jag är lite smått galen i kuddar. Å det som är nackdel med att ha mycket kuddar är att de tar så stor plats. För man har ju kanske inte alla framme på en gång. Därför är det så bra med H&M Home. Där kan man köpa kuddfodral och innerkuddar separat. Helt Perfekt!
Så inspireras av deras roliga kuddfodral för hösten.


Priserna ligger mellan 99:- och 199:-


Home Sweet Home

Vi kom hem i söndags kväll. SKÖNT. Alltid lika härligt när man kliver in i sitt egna hem när man varit borta en längre tid. En veckas semester med husbil, det var alldeles lagom. Vi hann se ganska många städer. Första stoppet var dock Kolmården. Vi hade en solig & mysig dag därinne. Sen fortsatte vi neråt. Kalmar, Öland, Karlskrona, Karlshamn, Halmstad, och till sist ett besök på Ullared. Vädret var både med oss och mot oss men lite färg har vi allt fått.


Aporna hade fått syn på en snok som simmade i vattnet..


Dags att lämna Kolmården.

Båthamnen i Borgholm på Öland.



Hejdå!

Nu bär det iväg. Vi tar husbilen och beger oss neråt i landet. Kolmården blir troligtvis första anhalten.
Hörs igen när vi är tillbaka.

Ciao!



Hair

Idag var jag till Tobbes brorsdotter som är frisör och fixade håret lite sommarfräscht. Blekta slingor som hon sen hade i en toning med lite guldblond nyans i. Det blev riktigt bra faktiskt. Känns kul att vara lite ljus igen, har färgat håret åt det mörkare hållet de senaste två åren.
Sen var jag med Jocke & Becca till Myrorna för att leta schyssta outfits. Vi är nämligen bjudna på 70-tals fest hos en av Tobbes å Jockes kusiner. Fanns väldigt mycket roliga grejer, mest på tjejsidan faktiskt. Dock hittade Jocke den mest klockrena outfiten, på tjejavdelningen (!) hör och häpna. Får lägga upp lite bilder sen efter festen, som dock inte håller hus förrän i mitten på augusti.
Jag har inte riktigt bestämt va jag ska ha på mig, beror på vilken stil det blir. Men jag har i alla fall beställt ett par brallor från H&M som jag tyckte var lite passande.
Så får vi se vad jag matchar till dom..

 
Lätt att inspireras av detta roliga gäng.

 


Stora Byggslaget

Har kollat på nästan alla avsnitt av programmet. Är ju så kul å se när olika människor med olika viljor måste enas och komma överens. Finns ju en del speciella personer i tävlingen måste man ju få lov å säga. Mats som tar hundra år på sig att göra det mesta, eller Sara som går och småpular och städar.
Nu är i alla fall båda husen till salu, med inredning och hela kittet. Men jag undrar verkligen, vem vill köpa dessa hus? Renoverat och fixat av amatörer. Man har ju sett många missar och mycket slarv i programmen. Även om det besiktas och fel och brister åtgärdas så skulle då jag inte vilja ha nåt av husen. Man vill ju att det ska vara ordentligt gjort från början, av folk som kan, och vet va de håller på med.
Vilket hus skulle du vilja bo i?

Det svarta huset på övre bilden, och det röda huset på nedre bilden.

VARDAGSRUM




KÖK



SOVRUM



BADRUM










Älskade Saknade

De bara smälte i munnen. De var så goda att man kunde trycka i sig en hel påse. De var det bästa man kunde hitta i snacks-hyllan. Jag pratar om Lökringarna från OLW. Det var fredagsmys det.
Tyvärr försvann de för några år sen då de tydligen inte var tillräckligt populära. Men jag vet att vi är många som saknar dem.





Mix Mix

En dålig version av Ö&B (Överskottsbolaget). Det kan man kalla den nya affären Mix Mix som nyligen har slagit upp sina portar i Uppsala. Vi va nämligen där en sväng idag för att kolla va det var för sorts affär.
Det mest komiska därinne var att på en hylla stod en massa sexleksaker och dyligt, och precis intill stod en rundell med barnfilmer. Bra placering, smartskallar.

Mitt råd lyder som följer, Åk aldrig dit!
Om ni inte vill ha en massa importerat krafs från Asien förstås.




Fri som en fågel

Då har man fyra veckors semester framför sig nu då, härligt! Efter jobbet åkte jag hem till mamma å pappa och bjöd in mig själv på middag. Grillad Sibylla-Bamsekorv med klyftpotatis, sås och sallad. Det var jättegott mamma :)

Nu ska jag gå och sussa, natti natti!





Presentkort

Har länge haft två presentkort på Cervera som jag fick från mitt förra jobb men som jag inte kommit på va jag vill använda dom till. Har gått runt i butiken flera gånger och kikat men det har inte riktigt varit nåt som fallit mig i smaken. Men så en dag här i veckan fick jag för mig att jag ville köpa en sån Ballone Vas från l.o.b. Har nämligen funderat på en sån ganska länge. Å så kom jag på att de ju faktiskt säljer såna på Cervera. Perfekt! Så igår inhandlade jag en sån. En svart fick det bli, även om det finns många roliga färger, Men då vet man att den passar överallt. Finfint blev det!






RSS 2.0