Hälften av 50

Ja idag blir man 25 år då. En födelsedag man definitivt kommer att minnas, tyvärr inte som den bästa. Det är tur att jag har mina underbara vänner som stöttar mig i allt det här och som försöker få mig att må så bra det bara går. Ni är bäst!


Ledsen

Några av er vet nog vad som hänt, andra kanske har anat. Det är i alla fall så att jag har blivit lämnad av min pojkvän/sambo. Så livet är inte lätt just nu, man har liksom tappat lusten till det mesta.
Det är svårt när man varit tillsammans så pass länge och nu inse det faktum att det är slut. Man väntar på att någon ska väcka en ur sin mardröm. Men det sägs ju att tiden läker alla sår, så någon dag ska jag förhoppningsvis må bra igen. Är så hemskt bara att man inser allt när det är försent, hade jag vetat att det skulle gå såhär långt så hade jag gjort något åt saken tidigare. Viljan och kärleken har alltid funnits där men tyvärr inte orken. Hade man löst grundproblemet i tid så hade det kanske inte behövt sluta såhär. Men det är något jag kommer få leva med, kanske att jag kan ta lärdom av det i framtiden..
Att man kan älska en person så otroligt mycket, men att omständigheter i ens liv gör att man inte visar det tillräckligt.. Vetskapen om att jag har fått hans känslor att svalna bara för att jag gått och mått dåligt över något som inte ens har med oss att göra egentligen, men inte vågat prata om det, det känns verkligen hemskt.

För er inredningstokiga så kan jag säga att det nog inte blir så mycke Hemma Hos bilder på ett tag. Jag kommer flytta hem till mina föräldrar i jakten på nytt jobb. Men när jag väl har fått det, då får ni hänga med mig i sökandet efter den perfekta bostaden! Då kanske jag även har börjat se ljuset i tunneln.

KRAM på er!


Info

Hej mina läsare!
Det har hänt lite saker som gör att jag kanske inte kommer att uppdatera bloggen lika ofta som jag gjort tidigare.
Men ni som följer mig med Bloglovin märker ju när jag är tillbaka igen :)

Kram på er allihopa!

Filmtips!

Va hos en kompis igår och såg en film som va riktigt kul, men som jag helt har missat att den ens kommit ut. I love you man heter den. Handlar om en kille som råkar höra sin flickvän och hennes kompisar prata om att ens pojkvän absolut måste ha egna vänner, ett eget liv. Eftersom han inte har några kompisar så ger han sig ut och letar efter en ny vän.


Black-Purple

Som många redan vet så är ju lila en av mina favoritfärger när det gäller inredning. Så, här kommer några favoriter från Lagerhaus i färgerna lila och svart!


Album 89:-
Dörrhängare 129:-
Svart cylindervas 69:-
Påslakan 179:-
Lila vas 179:
Lila ram 49:-
Plastmatta från 349:-


IKEA-Sommar

Jag tycker det finns väldigt mycket fint i IKEAs sommarsortiment i år. Snygga möbler, härliga sommarfärger, lite båt & havskänsla. Alla deras varianter av solcellslampor är också mycket tuffa.
Det tråkiga med sommarsortimentet är att många grejer tar slut väldigt fort. Man måste nästan köpa det man vill ha på en gång annars finns risken att det är borta nästa gång man kommer dit. Som tur är så är inte jag i behov av något i år i alla fall.


Bilder: IKEA


Brukar du handla av IKEAs sommarsortiment?


Grönt!

Det påskgula i vardagsrummet har nu fått lämna plats för Grönt! Har tänkt att jag ska köra på en ganska klargrön nyans. Jag har utgått från mina H&M Home kuddar med det gröna bladverket.
Å hittills måste jag säga att jag är jättenöjd, tror att jag kommer trivas bra med den här färgen. Den känns ren och fräsch och passar utmärkt nu när det nalkas vår och sommar ute.

En liten försmak...


Skicka saltet!

Kolla in den här tuffa nyheten från Designtorget. En saltströarehjul. Man riktar in den, rullar bakåt nåra cm och släpper. Wroooom så far den iväg på bordet! Man får den dessutom i en schysst förpackning i form av en äggkartong. Rolig present kanske..


Bilder: Designtorget.se


Veckans Inspiration

Bilderna kommer från en lägenhet i Vasastan i Stockholm. 56kvm, inredd av arkitekten Vasco Trigueiro. Utgångspriset: 5,6 miljoner kronor.
Jag inspirerades av färgerna, ljuset och den STORA spegeln!


Bilder: Hus&Hem


Påsk=Städning

Påskledigheten har gett mycket tid till städning och pysslande här hemma. Det har rensats i lådor, sorterats papper och fixats och donats.
Den turkosa färgen som tidigare prydde vardagsrummet har nu fått inta kontoret.

Trevlig kväll på er!


Lite mera Gult..

innan påsken är slut.

GLAD PÅSK på er! Hoppas ni har en jättebra ledighet!


RSS 2.0