God Jul
Mosaic

Mosaic är namnet på Filippa Ks senaste säsongsmugg. Vill jag ha den? Jo men självklart! Kul att den denna gång var blå och inte svart. Men jag säger det igen, kom med lite mer färg nästa gång, snääälla!

Jag har lite smått påbörjat en lightrenovering i köket. En bård har rivits bort, jag har börjat slipa lite grann. Det ska spacklas och grejas, och sen ska det målas vitt.
På en av väggarna har jag sen planer på att sätta upp några tavellister där jag ska ställa fram alla mina olika Filippa K muggar. En idé jag hade redan i förra lägenheten men som aldrig blev av.
Jag tror att det kan bli rätt snyggt!


Rätt vinnare!

Jag hejade på Erik från första början. Bara för att han ser bra ut? Ja kanske lite därför, jag erkänner :) Men mest för att han var så duktig, tävlingsinriktad, stark och uthållig. Och kanske lite för hans dialekt oxå :)
Jag pratar såklart om Robinsonvinnaren igår! Att rätt person äntligen kunde få vinna. Tror inte jag sett det sen första säsongen när Martin Melin vann. Härligt!!

Hoppas ni har en mysig 4e advent därute!


Jag lever

Det har varit heldött här senaste månaden jag vet. Har haft så fullt upp med flytt till det nya och försäljning av den gamla. Men jag börjar komma på banan igen. Ska självklart ta lite bilder från den nya lägenheten men jag måste komma i lite bättre ordning först :)

Snart mitten av december hörrni, va tiden går fort. Jag måste verkligen ta mig i kragen och sticka ut och handla lite julklappar. Men så finns ju det ständigt återkommande problemet: Vad ska man köpa?


Hur är det med er därute då? Ligger ni i fas med all julplanering och inhandling av klappar?

RSS 2.0