Deprimerande jag vet

Det tråkiga regnvädret har gjort att jag hållt mig inomhus hela dan. Å det här sabla vädret har gjort att det känns som om sommaren snart är slut och att hösten står inför dörren *suck*
Tråkväder + höst fick mig att tänka på färgen Orange. Jag har inte provat den kulören så mycket hemma men jag måste säga att jag gillar den mer och mer!


Bilder: IKEA, Bolagret, Ilva


Rossligt värre!

Fick lite halsont i onsdags förra veckan sen i fredags kväll började rösten bli lite hes. Sen gick det bara nedför. I söndags kommunicerade jag med papper och penna! Va på filmkväll hos en kompis å han bara garvade åt alla post-it lappsfrågor han fick från mig. Han tyckte det kändes som att prata med en person som har en tolk som översätter allt :)


På återseende!

Verkar som att..

Verkar som att nåra i huset har skaffat sig en unge. Kul.
Jag vaknade runt 06.00 av att den skrek och tjöt, och det tog aldrig slut. Mindre kul.

Näe jag tror jag har varit lite bortskämd med att endast höra nån pensionär snarka vid 22.30 snåret, så det är väl bara å vänja sig helt enkelt!

H&M Home Höst

Nu börjar nyheterna ramla in på H&M Home. Enligt mig, alltid lika spännande! Ser ut att kunna bli en hel del go'bitar även denna säsong. Kuddgalen som jag är så föll jag naturligtvis för de runda söta kuddarna, sen gillar jag färgtemat för hösten petrol/rosa/rött/lila.


Bilder: H&M


Som alla andra..

Som så många andra inredningstokiga i detta avlånga land kunde inte jag heller motså de svarta bokstäverna från Ellos! De skrek ju faktiskt "Köp Mig" såfort man tittade på dom. Sen att man så lägligt fått ett mail om rabatt gjorde ju inte beslutet svårare.

De står nu i vardagsrummet och pryder tv-bänken och fönsterbrädan.Jobb

Wiiiiii! Jag har fått jobb, ett mammavikariat på ca 1år! På en av mina tidigare arbetsplatser dessutom, ska bli superskoj att få komma tillbaka dit.
Tack mammsi för kortet jag fick idag, blev så glad å rörd att jag fick tårar :)


Lägenheten, del 4

Här kommer slutligen lite bilder på badrummet och gästtoan.
Badrummet var stamrenoverat när vi flyttade in så där har inga stora förändringar skett. Jag gillade inte bården som gick i grönt så jag köpte svart dekorplast och satte dit istället. Ett snyggt duschdraperi från Lagerhaus får agera som gardin!
Gästtoaletten har vi gjort om en del. Vi målade de tidigare vita väggarna i en svag beigeaktig ton, och kaklade golvet och en av väggarna med en underbar brun/svart/guldig mosaik. Handfat och spegel byttes till nytt. Gästtoan är faktiskt det rum som jag är allra mest nöjd med i hela lägenheten, det är så litet och mysigt där inne :)


Badrummet

Gästtoaletten


Nytt!

Som så många andra är jag väldigt förtjust i Lagerhaus. De har många fina och roliga produkter, samtidigt som sortimentet byts ut ganska ofta, vilket är väldigt kul då man nästan alltid dyker på något nytt när man besöker butiken. Nedan är några produker som är på ingång. Ugglelyktan verkar göra comeback, den har man sett hos en del bloggare tidigare. Även Lagerhaus hakar på bokstavstrenden och kommer med en plåtvariant.


EllosKollage

Ellos har mycket fina grejer emellanåt! Här kommer några godsaker som jag fallit lite extra för. Zebrarandigt är något jag börjat gilla skarpt på senare tid så påslakansetet skulle mer än gärna få flytta in i min säng.
Taklampan påminner lite om min planetlampa men har blommor och fjärilar istället för runda plattor, riktigt snygg.


Taklampa 1599:-
Blått kuddfodral 99:-
3-pack bokstäver 249:-
Påslakanset 199:-
Golvlampa 999:-
Kuddfodral 2-pack 158:-


Filmtipset!

En trevlig helg avslutades igår med ett biobesök, Beck - Levande begravd. Måste säga att det var en av de bättre Beckfilmerna. Alla i hela salongen hoppade till i stolarna vid ett tillfälle...en sån där läskigt överraskande grej!
Å sen var ju Grannen lika bra som vanligt oxå, han är ju bäst, helt underbar!


Min älskling

För några dar sen tog jag ett beslut, ett ganska jobbigt beslut. Jag bestämde mig för att avliva min/vår älskade lilla skruttkatt Våfflan. Hon har inte varit sig själv på sista tiden, och hon har aldrig trivts i lägenheten. Stackarn, hon va ju utekatt tidigare. Så idag på förmiddagen var jag till veterinären med henne och lät henne komma till himlen.
Kändes konstigt när jag klev innanför dörren för ett tag sen och hon inte satt där på hallmattan som hon brukar, och ännu konstigare kommer det bli när hon inte kommer och lägger sig hos mig i sängen ikväll... Men hon kommer alltid att vara Min älskling.


RSS 2.0