Nedräkning

Igår var det exakt 2 månader kvar till julafton... Tiden går fort. Börjar verkligen bli dags att fundera på julklappar.
Här kommer lite julnyheter från Lagerhaus som finns i butik inom kort.


Julstjärna vit 89:-
Julstjärna röd 59:-
Assiett domherre 49:-
Glöggmugg 19:-
Hjärta grytunderlägg 149:-
Bricka pepparkaka 39:-
Grytunderlägg 149:-


Friday!

Fredag. När man jobbar är ju det helt klart en av de bästa dagarna. Man blir så glad av att det är fredag. En låt som ofta kommer upp i mitt huvud på fredagar är The Cure's "Friday I'm in love"
Så sjung med nu gott folk, det är Fredag! :)


Swedish Grace

Rörstrands porslinsserie Swedish Grace är en svensk klassiker. Enkel och stilren och med sitt reliefmönster av veteax passar den i nästan varje hem. Den finns sen tidigare i sex olika färger men kommer nu i den nya färgen Ros. En ljusrosa pastell som är jättefin tycker jag, och den passar väldigt bra in med de övriga.


Bilder: Rörstrand


Juletider

Var på IKEA i förrgår för att ta lite mått och greja inför det eventuella soffköpet. Jag tror det kommer funka bra med en 3-sits och en schäslong bredvid.

När jag anlände till Ta-själv-lagret fick jag se att de plockat fram julsakerna. Kan säga så mycket som att det blir mycket rött, vitt och BLÅTT i år men jag kollade inte så noga på sakerna i detalj eftersom jag inte är i behov av några nya julgranskulor, julbelysning etc i år.


Har ni börjat fundera på julen än? Julklappar, julpynt...å allt som hör därtill.

SoffTankar

Det är inte lätt att välja soffa. Men jag kom ganska snabbt in på tankarna om att jag vill ha en vit. Eftersom vitt tyg lär bli ganska så skitigt snabbt så är jag lite inne på skinn.
Filurar nu på soffan och schäslongen Arild från IKEA. Problemet är bara att jag inte riktigt vet om båda delarna får plats i mitt nya vardagsrum. Jag måste göra ett besök på varuhuset och mäta lite. De har nämligen båda delarna uppställda i ett rum så jag tänkte att jag kunde möblera och flytta om lite för att se om det skulle funka för mig.



Nån som har en soffa i Arildserien och kan ge mig en kommentar om den?


Kuddtips!

Som jag nämnt tidigare så har jag blivit lite förtjust i zebramönstrat. Fick syn på dessa kuddar från Rusta som ser lite tuffa ut (har dock inte sett dom i verkligheten), och de kostar bara 59kr. Gillar såklart zebran, men jag blev faktiskt desto mer nyfiken på kon i mitten :)


Bild: Rusta


Veckans Inspiration

Till min nya lägenhet så kommer jag behöva köpa matplatsmöbler till köket. Jag tror jag vet vad jag vill ha men jag tänker inte avslöja det riktigt än :)
Istället visar jag några bilder på matplatser/rum som inspirerar mig. De lila stolarna i den översta bilden passar så bra in i den beige/gråa miljön, riktigt snyggt.


Tufft att blanda olika tyger/mönster på stolarna.


Turkost/blått och valnöt = Bra Kombo

Bilder: LivingEtc


FärgKombo

Har upptäckt att jag är väldigt förtjust i en viss färgkombination, nämligen rött & ceriserosa. Har aldrig testat den kombon tidigare så kanske att min nya lya får äran, iaf i något rum!



Nu är det bara ca 1,5 månad kvar tills jag får tillträde....*längtar*


Hoppas ni får en bra helg i det fina höstvädret!
KRAM


RSS 2.0