Andra dagen..

på jobbet! Kan summera med att säga Roligt & Intressant men samtidigt lite rörigt med all ny information som ska ta plats i mitt huvud :) Man är ganska så trött när man kommer hem. Men det känns väldigt skönt att ha ett jobb och gå till igen, få lite rutin i vardagen.

Så härligt höstväder det har varit också - Tur för mig som än så länge cyklar till jobbet! :)


Ha en fin kväll hörrni! Känns som det blir soffan för min del heeeela kvällen!

Nya Lyan!

Här kommer några av mäklarens bilder på den nya lägenheten jag köpt.


Vitt och fräscht


I sovrummet kommer jag vilja måla om så småningom, men jag känner inte att det är tokakut.
I extrarummet räcker det nog om man får bort alla söta dekorationer :)


Hallen tycker jag är jättefin!
Badrummet är också väldigt fräscht.


Köket är fint och fräscht det också, men bården kommer ryka. Målar nog väggarna i vitt.
En ganska så rymlig balkong med kvällssol.


Såld!

Kontraktet är skrivet! Lägenheten är såld! :)

Nu kan jag även passa på att avslöja: Jag har köpt en ny lägenhet! En liten 3a på 65 kvm, i samma stadsdel som jag bor nu. Får tillträde i mitten på november så det ska bli jättespännande och roligt! (Bilder kommer)
Så snart kommer ni att få följa mig i ett nytt hem. Men det kommer inte bli några större renoveringar för lägenheten är väldigt fin som den är redan nu. Några rum kanske får lite ny färg på väggarna :)

Det var allt för idag!
Natti Natti

Budgivningen är igång!

De två visningarna är avklarade. För 20 minuter sen startade budgivningen..... iiiiiihhhh! Nervöst, lite pirrigt, spännande :)

Återkommer senare med besked!

Att falla 200km/h...

det är en upplevelse det! Jag och 3 andra var till Västerås idag och hoppade fallskärm. Bra häftigt! Det konstiga var att jag aldrig blev nervös. Var bombsäker på att jag skulle bli det när planet närmade sig 4000 meters höjd men NEJ :)
Å helt plötsligt vart det min tur att falla ut, man hann liksom inte riktigt tänka efter! Det var en härlig känsla när man föll fritt men det va jäkligt kallt däruppe, tydligen nån/nåra minusgrader, så hela skallen vart som iskall på nå konstigt vis. Sen vecklades fallskärmen ut och vi svävade så härligt å långsamt neråt!


Höstnytt på H&M

Tycker det fanns väldigt mycket snyggt bland H&Ms senaste nyheter. De turkosa handdukarna med blommönster va jättefina. Och påslakanet på sista bilden gillar jag! Kudden med rosor på översta bilden gjorde sig riktigt bra i rött.


Bilder: H&M


PrylTips

Här kommer lite fler skojiga prylar som jag gillar från Tingshop.com. Salt & Pepparkaren från Koziol i form av två små pippifåglar är ju bara för söta!1. Salt & Pepparkar 250:-
2. Fickplunta i form av bensindunk 129:-
3. Gemdispenser 150:-
4. Grytunderlägg "Crime Scene" 149:-


Yellow Submarine

Den här fräcka tesilen i form utav en ubåt gillar jag. Man fyller den med te genom att öppna upp i fören.
Ett roligt presenttips för den som tycker om te :)Du hittar den hos Tingshop.com för 99:-


Bollen har satts i rullning

Igår var fotografen här och tog bilder på lägenheten och redan igår eftermiddag lades den ut på Hemnet. Kolla här! Jag tycker fotona blev jättebra och jag hoppas folk kommer lockas att komma hit på visning :)

Igår var jag på bio och såg "I rymden finns inga känslor" med Bill Skarsgård. Den var bra tycker jag, lättsam och lite smårolig - perfekt fredagsfilm :)

Homestaging

Idag hade jag en stylist på besök från mäklarfirman. Kan nog ärligt säga att hon inte hade så mycket att komma med förutom saker jag redan visste :) Men det var ett trevligt möte iaf, och kul att få se hur de jobbar!

På fredag kommer fotografen så tills dess måste jag få undan lite flyttkartonger å andra prylar, inhandla lite frukt å grönt, färska kryddor och sen plantera nån fin blomma på balkongen.. kanske köpa nåra vackra snittblommor att ställa på matbordet.Sov Gott!


Veckans Inspiration


Sånt här gillar jag skarpt! Att det är fullt möjligt att förändra ett lite halvtrist hus till något modernt, nytt och fräscht - med ganska enkla medel.

Den här bilden har jag lånat av Styleroommedlemmen maaria. De har bytt panel och vindskivor, bytt ut fönster och balkongdörrar, målat det gula teglet vitt. Blev ju hur snyggt som helst! Å den öppna träaltanen ger ett så fint välkomnande intryck.

Kuddisch!

Nu skriver hon om sina förbannade kuddar igen.. JA det gör jag! :)
H&M Home är ju bara för underbart på det sättet att man kan köpa endast kuddfodral, det blir billigare än å köpa en hel kudde, och fodralen tar ju nästan ingen plats alls i byrålådan! PERFEKT!

Jag klickade nyligen hem dessa två fodral - lila naturligtvis - och jag är jättenöjd, de är riktigt fina.Ha en trevlig helg nu och heja på Sverige i fotbollen!


Galant!

Mötet på banken i måndags gick galant! Mest tack vare mina kära föräldrar som ställer upp som medlåntagare eftersom jag inte får stå för ett lån ensam då jag inte har en fast anställning.
Så nu är det bara att börja hålla utkik och gå på lite visningar :)

Vi måste dock sälja den nuvarande lägenheten först, så jag får pengar till en kontantinsats. Vi har bestämt oss för mäklaren som var på besök i förra veckan så nu väntar jag bara på att deras stylist ska komma på besök och ge lite tips och råd inför fotograferingen som då blir nästa steg. Spännande! :)


Underbara gladiolus


RSS 2.0