Första bilderna...

från min nya lägenhet, närmare bestämt köket. Det enda jag gjort därinne är att måla väggarna vita. Köksluckorna är i björk och kaklet är blått, men det var inte så städat på köksbänken så nåra såna bilder får komma senare :)

Satte nyligen upp tre stycken tavellister på väggen där jag har ställt mina olika Filippa K muggar. Måste säga att jag är väldigt nöjd faktiskt. Dock kommer det snart bli fullt, måste inom kort köpa höstmuggen för 2010 och nu har ju vårmuggen 2011 kommit också :)Ha en mysig måndagkväll!

KRAM


Äntligen..

Lite FÄRG på Filippa K muggen! Som jag har väntat. Visst den är ganska diskret, men det ÄR färg.
Det nya mönstret heter iallafall Stitch och är inspirerat av stickningar och sömmar.

Den svarta inringade muggen känner jag inte igen...hmm.. vet ni vad det är för nån?
Ser inte ut som den helsvarta, känns som att det är både matt och blank färg...
Men det kanske bara är ljuset.


Iittala Vår

Äntligen är vårnyheterna på ingång hos Iittala. Teema kommer i en ny färg, Terracotta. Den känns lite som modevärldens Korall. Riktigt fräsch och fin vår/sommarfärg.
Det kommer en ny porslinsserie som heter Korento, ser ut att vara ett väldigt läckert mönster. Passar såklart väldigt bra med den nya Teema.
Kartio kommer med en vas i flertalet färger.

Aalto vasen firar 75år. Detta firar man med att tillverka vasen i miniatyrformat, som ett samlingsobjekt. Den kommer i de sex originalfärgerna, klar, vit, grå, azurblå, grön och riobrun. En begränsad upplaga av den röda färgen kommer också att tillverkas.
Hoppas ni har en fin tisdagkväll!
KRAM


RSS 2.0