Lån?

Imorrn ska jag på möte med banken för att diskutera bostadslån. Se om de är villiga och låna ut nå pengar till mig :) Skulle vara så roligt om jag kan få köpa mig en egen lägenhet. Det tråkiga bara är att priserna på 1or och 2or i Uppsala är väldigt höga just nu, i alla fall i de områden där jag vill bo!

Men men, önska mig lycka till imorrn nu! Natti Natti!

Det närmar sig..

Tiden går, sommaren har snart övergått i höst, och vi ska till och sälja våran lägenhet.
Förra veckan va två killar här och gjorde en del pyssel som var kvar att fixa - dörrfoder, socklar, lite spackling & målning, och även en liten lightrenovering av köket (ny bänkskiva, diskho, kakel, fläkt, golv).
Ser riktigt fint ut nu när man ska flytta härifrån! Bilder kommer!

På torsdag kommer en mäklare och ska titta och göra en värdering. Håller tummarna för att det går fint.
Nu måste jag fortsätta städa och styla :)Veckans Inspiration

Våga Färg!


Bilder: Hus&Hem


Liten försmak..

Här har Ni en liten försmak på Iittalas nyheter till hösten. Teemamuggen kommer i 3 nya färger som endast kommer att säljas under hösten/vintern - gul, grön och lila. Hade den lila muggen funnits under tiden jag jobbade på Iittala (och handlade som en galning), så hade den lätt fått en plats i mina köksskåp!
Muminserien utökas med jättesöta tumblerglas. Glasen har samma form som Kartio, allt för att deras produkter ska gå att kombinera på mesta och bästa möjliga sätt. Det gillar jag!


Bilder: Iittala.com


VillageHöst

Satt och bläddrade lite i Village höstkatalog. De har ju så himla mycket fint. Å med hösten så kommer även en hel del lila - en av mina favvofärger!


Bilder: Village.se


Inramat

Tavelväggar är nåt som jag tycker är riktigt snyggt. Det kan bli så himla personligt också vilket är väldigt kul.
Och det finns ju ingenting som inte passar att ramas in. Så fram med konsten, fotografier, barnens teckningar, minnen-biobiljetten från första dejten :) Ju personligare desto roligare!

Ett tips är att lägga fram alla tavlor på golvet först och komma fram till hur du vill placera dom på väggen. Alt klippa ut pappersbitar i samma storlek som tavlorna och sätt upp dom på väggen med dubbelhäftande tejp för att se lite bättre hur slutresultatet kommer bli!


Bild: Expressen Leva & Bo


Dåligt...

..väldigt dåligt med uppdatering... Tror inspirationen har runnit med regnet ner i stadens avlopp.
Jag är så trött på detta regn! *morr* Igår skulle jag och en kompis gå på Lars Winnerbäck i Långholmsparken i Stockholm. Vi kom dit nästan helt genomblöta efter att ha promenerat från tunnelbanan... Nej vi hade inget paraply för det skulle man ju ändå inte få ta med sig in på konsertområdet. En snäll kille gav oss dock varsin regnponcho när vi kom till entrén!

Så stod vi där med våra orangea regnponchos och ballerinaskor/sandaler i LERAN och frös.. Kanonkul! 1 av 5 toasts.

Efter 1½ timme, när vi redan hunnit med ett mindre klädombyte inne på en bajamaja, bestämde vi oss för att ge upp! Inte värt det att få lunginflammation eller nå annat skit... Sorry Lars!

Hans låt "Från kylan in i värmen" hade suttit fint!


RSS 2.0