In the summertime..

Jag börjar längta riktigt mycket till sommaren nu. Känns som denna vinter hållt i sig tillräckligt länge. Stod och kollade ut genom fönstret idag på all snö och undrade hur lång tid det kommer ta tills den är helt borta. Jag vill ha vår! Kommer ihåg att vi förra året precis i början av april, tog en promenad ner på stan i solskenet. Jag drog på mig skinnjackan och ballerinaskorna. Å på vägen hem åt vi årets första glass. Nice!

Sommar, sommar, sommar..


Sommar i Sverige


Kommentarer
Postat av: FURNISH.etc inredningsblogg

Så hääärligt! Jag längtar också en massor efter värme och sol! Kramar Emmy

2010-02-16 @ 19:53:07
URL: http://furnish.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vad härligt med lite sommarbilder! Jag längtar nåt galet mycket efter våren nu. Ska nog gå ut och sparka bort lite snö från uppfarten imorgon och skynda på processen.:)



Det jag var sugen på från gårdsbutiken i Gustavsberg är ett par betongägg till påsk. Man kan ju göra såna själv men kostar de bara 50 kr + att man slipper kladdet så är valet lätt för mig!;)



Kram

2010-02-16 @ 20:07:08
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com/
Postat av: SAKER MAN SER

Vad du är go, tack ska du ha! Själv har man blivit alltför dålig förtillfället att kika in hos er andra, men jag ska bättra mig så fort tiden finns!



Ja, bordet och stolarna står just nu i mitt nya kök och jag är såååå nöjd. Bordet (docksta från ikea) ÄR rangligt, men absolut värd pengarna. Det får hålla så länge det håller. Ytan är väldigt ömlålig så lär torkas av på direkten om man spiller, annars fastnar lätt fläckar "i träet". Lovar er bilder på lägenheten idag. Haer börjat målat i vardagsrummet nu så det tar sig!



Varma kramar sofie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0