Marie Gold

Som jag nämnt tidigare så har jag tyckt att Filippa K muggen på senare tid varit ganska tråkig. Jag väntar på en mugg i färg. Vårmuggen 2010 - Marie Gold, är som de tidigare svart/vit. Men jag måste faktiskt säga att jag tycker den ser riktigt fin ut, trots färgen.
Angående färg så har en fågel viskat i mitt öra att det lagts fram önskemål till Filippa K/Rörstand om att det önskas en mugg i färg. Hoppas hoppas att de tar det till sig å överraskar när det väl blir dags för höstens mugg.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Vad söt den va! Tyckte om de ränderna bättre än de andra kritstrecksrandiga som jag tycker mig ha sett förut. Jag har ett antal av dessa muggar nu och jag tycker de är lite dumma eftersom de blir så heta, även fast övre delen är tjockare och ska vara svalare. Men jag fortsätter ändå köpa dem, haha...;)



Kram kram

2010-02-14 @ 20:39:43
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com/
Postat av: Alexandra

Jag är också en samlar av muggarna.Kan hålla me dom att det blir mkt vit/svart.men dessa ser ju faktiskt riktigt fina ut.Lär bli ett tillskott i samlingen sen.Kram!

2010-02-16 @ 09:27:00
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: J e n [ foto, inredning & katter]

Nja, jag tycker nog de ska hålla sig till det svartvita, det är därför jag gillar muggarna så mkt :) Svartvitt ÄR bäst :)



Hoppas allt är bra med dig :)

2010-02-17 @ 15:41:35
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Riktigt fin denna gången tycker jag!

2010-03-03 @ 19:30:12
URL: http://fiabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0